BLOG

De-a lungul a 10 ani de activitate firma de exercițiu FE GOOD LIFE SRL a avut diferiți angajați conduși de un manager sârguincios și plin de voința de a lucra alături de colegii săi.

Dată fiind perioada pe care am petrecut-o în firma de exercițiu, am dorit să vin cu o concluzie asupra celor doi ani petrecuți în acest modul. Peste 180 de ore lucrate, titlul "Marcă de Calitate <<Nivel Avansat>>", "participare la competiția Business Plan", 8 premii de la competițiile firmelor de exercițiu, 3 participări directe la târgurile...

Studiile în cadrul unui colegiu economic vine cu posibilitatea ocupării unor locuri de muncă în domeniul în care ai studiat pe parcursul celor 4 ani. Dar el mai vine și cu posibilitatea de a vedea ce se întâmplă într-o firmă reală fiind totul o joacă frumoasă, virtuală.

Prin definiție, un lider este conducătorul unui grup. Liderul este un om de încredere, stǎruitor și inventiv. Talentul de a-i inspira pe ceilalți este una din trǎsǎturile lui specifice. Este un bun orator și știe precis cum sǎ conducǎ politica afacerilor. Știe sǎ stabileascǎ țeluri și luptǎ pentru a le atinge cât mai curând posibil.

Părerile angajaților din firma de exercițiu

În opinia mea, orele de firmă de exercițiu ne ajută în dezvoltarea personală, ne ajută să ne formăm o idee despre cum se lucrează într-o echipă, într-o firmă. Aceste ore ne învață multe lucruri care ne pot ajuta pe viitor.

Cristina, referent marketing


În cei doi ani în care am practicat firma de exercițiu, fiind la departamentul de resurse umane am învățat cum să comunicăm eficient cu angajații firmei și să întocmesc documentele necesare. Mi-am dezvoltat abilitățile de lucru în echipă și coordonarea angajaților ce i-am avut în subordine.

Andreea, șef departament resurse umane


De-a lungul celor trei semestre școlare am avut plăcerea de a pune în practică teoria pe care am învățat-o la ore în cadrul firmei de exercițiu F.E. GOOD LIFE SRL în departamentul de marketing și contabilitate.

Delia, șef contabil


În opinia mea, tranzacțiile internaționale mi-au dat o oportunitate de a comunica cu persoane din alte firme din exteriorul României, de a schimba planuri și idei.

Ramszesz, contabil tranzacții internaționale


În poziția de referent marketing am avut ocazia să învăț și să aprofundez marketing-ul bucurându-mă să mă aflu în pielea angajaților dintr-un departament de marketing dintr-o firmă reală. Mă simt norocoasă că am reușit să îmi îmbogățesc cunoștințele.

Iulia, șef departament marketing


În departamentul de resurse umane am învățat cum se organizează și se fac totalitatea documentelor necesare firmei. În actualul departament, cel de marketing, am reușit să pun în practică cele învățate la modulele "Politici și stategii de marketing" și "Oferta de produse și servicii în agenția de turism" 

Alin, referent marketing


Cu ocazia firmei de exercițiu am avut posibilitatea de a ne pune în pielea unor angajați la locul de muncă. Mă bucur că am putut fi în pielea acestora simulând activitatea fiecărui departament principal dintr-o firmă reală.

Gabriela, contabil

Pe durata activității sale, firma de exercițiu F.E. GOOD LIFE SRL a cunoscut o evoluție exponențială atât în activitate cât și în competența și cunoștințele personalului.

Ștefan, contabil tranzacții internaționale

SUNTEM PREZENȚI PE PLATFORMA CNDIPT - ROCT (Centrala Rețelei Firmelor de Exercițiu/Întreprinderilor Simulate din România)!

 https://www.roct.ro/ 

Creat de Claudiu Chiorean și Iaroi Renata
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți