SERVICIILE NOASTRE

SERVICII

Serviciile premium și transformarea ospitalității în artă sunt principiile după care ne ghidăm la hotelul Good Life. Suntem o echipă de oameni entuziaști, comunicativi, profesioniști și orientați spre oaspeții noștri. Așteptăm cu drag să vă putem spune "Bine ați venit!" în hotelul nostru, unde pasiunea noastră de a vă oferi o experiență de lux este semnătura de bază a hotelului Good Life.

Și pentru că experiența dumneavoastră în cadrul hotelului să fie una memorabilă, vă asigurăm că avem toate detaliile pregătite, astfel încât să vă simțiți bine primit și răsfățat.

Pachet de "Bun Venit!"

Încă de la sosire, oaspeții hotelului nostru sunt întâmpinați cu un pachet de "Bun venit!" (apă, ceai, cafea), ideal pentru un plus de relaxare după emoțiile unei călătorii.

Concierge

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Astfel, vă recomandăm ca pe parcursul sejurului dumneavoastră la hotel Good Life să explorați orașul. Cunoaștem toate detaliile despre obiectivele turistice, clădirile istorice, evenimentele care se organizează în oraș, localurile unde se poate ieși, magazinele și punctele de atracție ale orașului. Este suficient să ne spuneți ce informație vă este utilă și ne va face plăcere să putem să v-o oferim 24/7.

Mic dejun

Micul dejun oferit oaspeților noștri la hotelul Good Life reprezintă cel mai bun mod de a începe ziua. Cafeaua, ceaiurile sau laptele cald vă pot pune în mișcare. Iar gama largă de preparate sănătoase este ideală pentru toate preferințele.

Internet wireless gratuit

Pentru că o legătură solidă cu exteriorul se bazează și pe o conexiune de calitate la internet, la hotel Good Life puteți accesa gratuit rețeaua de internet wireless atât în camere, cât și în spațiile publice din hotel.

VEZI TARIFE